top of page

Tervetuloa saarelle...

crests.png

Tulevaisuuden heimot on ihmisillä keskiaikaisessa tulevaisuudessa pelattava vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli,  joka on suositeltu yli 16-vuotiaille pelaajille. Peli keskittyy saarelle keskellä ei-mitään, jossa kuusi heimoa yrittävät elää karuissa ja vaarallisissa oloissa hirviöiden keskellä.

Pelissä eletään vuosisadan 2600 loppupuolta, aikaa jolloin nykyaika ja sen modernit mukavuudet on hukattu aikoja sitten Lopun sodan jälkeen, joka tuhosi melkein koko maapallon. Muutamia ihmisiä säilyi, ja monen vuosikymmenen kuluttua he perustivat keskellä merta olevalle saarelle kuusi heimoa, ja rakensivat Varjomuurin suojaamaan heimoja saaren eteläpuolen hirviöiltä - caroxeilta, lohikäärmeeltä ja merenväeltä, jotka kaikki syntyivät mutaatioina sodan jälkeen.

Nykyään heimojen väliset suhteet ovat kireät, miekkoja jo teroitellaan ja muureja vahvistetaan - kaikki tietävät mitä on tulossa. Juoruja salaliitoista ja sotasuunnitelmista kantautuu jo lapsienkin korviin. Asioita ei auta se, että hirviömäiset olennot vaanivat joka nurkan takana ja vievät ihmishenkiä päivittäin – parasta tarttua miekkaasi ja piilottaa rakkaasi.

Nyt on sinun aikasi luoda hahmosi ja elää osana saarta näinä vaikeina aikoina.

-Krow ja Epsuxx, TH:n ylläpito.

 

 

1

Suuntaa selviytymisoppaaseen oppimaan TH:n maailmasta. Kaikkea ei tarvitse lukea, mutta selaile se edes läpi, jotta tunnet pelin miljöön ja kulttuurin.

2

Jätä hahmosi hakemus Peli→Liity. Ylläpito katsoo hakemuksesi läpi parin päivän sisällä, mutta jos tahdot nopeuttaa prosessia käy chatissa ilmoittamassa jättäneestäsi hakemuksesta!

3

Voit halutessasi tutustua blogin kautta aikaisemmin tapahtuneeseen "Uutiset" kategoriasta. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit alkaa kirjoittamaan seikkailuistasi saarella!

tOIMI NÄIN liittyäksesi:

Chat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linkinvaihto

THE ROADHOUE
UNDYING RPG
GINGA WORLD
MIDDLE AGES
NIITYNKUKKA
ANARKISTI RPG
MORBUS
FALLOUT WANTED WEST
GARDENIA
VIIMAKOURA
vechnost.jpg

Linkkaa meidät!

tulevaisuuden_heimot.png
tulevaisuuden heimot.png
bottom of page