top of page
  • Writer's pictureKrow

Keskikesänjuhla!

Päivitetty: 6. heinäk. 2019

Näin selviytymisoppaassa kerrotaan juhlasta:

Keskikesänjuhlaa vietetään keskellä kesää, sen valoisimpina ja kuumimpina päivinä, ja juhlan ainoa syy on yksinkertaisesti kesän mahtavuus.

Juhlissa on viihdykkeitä ja pöydät notkuvat herkullista ruokaa, niin kuin muinakin juhlapäivinä, mutta juhlilla ei ole mitään erikoisempaa teemaa kuin kesä.

Juhlaan kuuluu perinteisesti erilaiset kilpailut siitä, kuka on missäkin lajissa paras. Kisoja pidetään ympäri päivän satunnaisissa paikoissa, ja voittaja saa palkinnon. Lajeja ovat mm. miekkailu, jousiammunta, aseeton taistelu, juokseminen ja kiipeily.


Kaikki heimot ovat kuitenkin tavallista säästeliäisempiä resurssiensa kanssa, sillä sotaa pidetään jo aitona uhkana. Morgassa kaikista muista heimoista kertovat näytelmät ovat kiellettyjä.

Juhlat pidetään 2.-15.7! Kuitenkin, pelimaailmassa juhlat kestävät KAKSI PÄIVÄÄ. Juhlat pidetään leirissä. Myös vaeltajat ovat tervetulleita heimoihin tai kyliin jossa juhlia juhlitaan. (Ulvovan metsän kylässä tai Koskemattoman metsän kylässä juhlia ei vietetä.)


 

Juhlaviikon aikana tulee tapahumaan:

  • Koko viikon kestävät tehtävät, joista saat spesiaalivaluuttaa (aurinkokolikot ) joilla voit ostaa vain juhlien aikana tarjolla olevia asioita kaupasta.

  • Arvonta, jonka tulokset ilmoitetaan 15.7. Liity arvontaan tämän postauksen lopussa!

  • 15.7. annettaaan palkinto aktiivisimmalle ja eniten tehtäviä suorittaneelle juhlijalle.


 

Juhlatehtävät:

  1. Kirjoita hahmollasi tarina juhlista.

  2. Hahmosi keskustelee ventovieraan kanssa, ja siitä seuraa jotain täysin arvaamatonta.

  3. Hahmosi näkee tai kuulee jotain, joka viittaa mahdollisesti tulevaan sotaan. Kenties vanhusten juoruja tai jonkun merkillisen ihmisen hiippailemassa varjoissa.

  4. Hahmosi ottaa osaa kilpailuun tai katsoo sellaista. Kilpailulajeja on monia, esimerkiksi miekkailu, jousiammunta tai melkeinpä mikä vain, joka on TH:n  maailmassa mahdollista.

  5. Ostat jotain juhlavaluutalla kaupasta ja käytät kyseistä asiaa tarinassasi.

  6. Hahmosi käy kuuntelemassa juhlakonserttia. Suositut vaeltajayhtyeet, kuten Inginin lapset tulevat kiertämään heimoissa ja kylissä juhlien aikana. Myös heimon tai kylän omia yhtyeitä esiintyy.

  7. Tuntematon henkilö aloittaa keskustelun hahmosi kanssa, mutta viaton keskustelu muuttuu nopeasti flirttailuksi - ainakin ventovieraan puolelta.

  8. Hahmosi näkee vilauksen punahiuksisesta ja mustiin pukeutuneesta naisesta - tämä henkilö on Seitsemännen kansan tiedustelija, Sylvia Derekin tytär, mutta tätä hahmosi ei tiedä.

  9. Voi ei! Hahmosi joutuu tappeluun. Tappelun ei tarvitse olla fyysinen, se voi olla myös vain riita. Mutta tappelusta tulee odottamattomia seurauksia.

  10. Hahmosi suorittaa yhden tavallisista tehtävistä. (Peli -> Tehtävät)

  11. Joku tulee pyytämään hahmoltasi palvelusta. Kyseinen palvelus on epätavallinen, mutta hahmosi suostuu siihen pienellä suostuttelulla.

  12. Hahmosi näkee rikoksen. Onko hahmosi tarpeeksi tunnollinen ilmoittamaan rikoksen vartijoille, vai estääkö häntä tekemästä sitä se, että rikollinen on hänen tuttavansa?


Ilmoita suoritetuista juhlatehtävistä chatissa. Jokaisesta suoritetusta tehtävästä saa aurinkokolikon kyseisen hahmon reppuun.


 

Arvonta

Jokainen osallistuja voittaa jotain. Pääpalkintona on Krowin tekemä maalaus valitsemasta hahmostasi, joka lisätään hahmosi sivuille ja jota voit halutessasi käyttää myös hahmosi tarinoissa kuvana. Muihin palkintoihin kuuluu raha-, kp- ja tp-palkinnot, mutta myös erilaiset asiat kaupasta ja myös chattiin oma nimi eriväriseksi.


 



27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page