top of page
  • Writer's pictureKirjailija

3.8.2017 Rauhan aikaa - Tähän mennessä tapahtunut...

-Tuotu vanhoilta sivuilta-


Heimojen elo on ollut kohtuullisen rauhallista - sotia tai rajakahakoita ei ole tapahtunut. Näin pitkä hiljaisuus ja rauha tuntuu kuitenkin liian hyvältä ollakseen totta. Kommunikointia toisten heimojen välillä ei ole tapahtunut, viimeisin kokoontumiskutsu oli yli vuosi sitten. Varsinkin Morgan heimo on ollut epäilyttävän hiljainen, mutta Veneficiumin heimon soturit ovat nähneet heitä kaatamassa vähiä puitaan ja viemässä niitä kohti heidän kivilinnaansa.


Quercusassa heidän päälääkärinsä Aginda Lothiaksen tytär on sairastunut vakavasti. Lääkärit varautuvat jo hänen kuolemaansa, ja hänen lähimmäisensä rukoilevat jumalilleen.. Arisha Rodrickin tytär on keskellä ongelmaa - Muistojen metsästä on löytynyt mutanttisusilauma, joka on epäonnekkaita quercusalaisia raadellut ja tappanut. Lauman pesää ei kuitenkaan ole vielä paikannettu, olisi suuri riski lähettää partio tutkimaan metsää. Kun yksittäisten heimolaisten tapahtumista puhutaan; Damariza Brandonin tytär on nimitetty soturialokkaaksi, ja hän koulutuksensa sivussa löytää lisää tietoa perheestään isänsä päiväkirjan avulla. Kokkialokas Lilian Arvinin tytär suree ammattivalintaansa, mutta löytää huvitusta pienien pilojensa myötä. Hän onnistui sytyttämään ruokatalon keittiön tuleen, rangaistukseksi tästä hän pääsi rakentajien seuraan uudelleenrakentamaan sitä.


Tenebraessa on ollut hektistä. Johtajan pojan alokkaaksi nimityksen jälkeen asiat ovat menneet alamäkeen, ja ikäviä juoruja on kuultu johtajasta. Hänen poikansa murhasi kouluttajansa liittoutuen kouluttajansa uhrin - Shawna Darenin tyttären kanssa. Kaksikko rangaistiin Varjomuurille, mutta rangaistukseen Angwynille kuului myös yksityinen kidutussessio isänsä kanssa. Angwyn ja Shawna syventävät suhdettaan lääkärin talolla avautuen toisilleen. Ren Johnnyn tyttären alokasnimityksen jälkeen tyttö törmäsi Aiden Williamin poikaan, ja löysi miehestä apua ongelmaansa. Pari ei aloittanut suhdettaan oikealla jalalla, mutta yhteisten hetkiensä jälkeen kaksikko on tullut läheisemmäksi. Renin taistellessa menneisyytensä traumojen kanssa, Aiden sai vihjeen nuorelta viihdyttäjänaiselta hänen isästään, jonka hän luuli olleen kuollut. Molemmista nimitettiin soturi, mutta Aidenin sopiessa treffit toisen naisen kanssa Ren tuntee olonsa hylätyksi ja purkaa oloaan itsetuhoisiin tekoihin. Ethel Tobyn tytär menehtyi pudotuksesta. Yksi kokeneista sotureista on nähty lukemassa epäilyttäviä papereita, joissa komeilee Morgan sinetti.


Corvusassa on eletty hiljaiseloa, corvusalaiset ovat olleet yleisesti tyytyväisiä ja hyväkuntoisia. Amber Williamin tytär on kuitenkin nähty poistuvan öisin heimosta mutanttikorpillaan - Mitä nainen tekee? Heimon ruokavarastot näyttävät vähentyvän huolestuttavaa tahtia, riistaa on ollut normaalia vähemmän ja sato ei ole ollut niin tuottoisaa kuin odotettiin. Varajohtajalle on annettu Freya Dylanin tytär koulutettavaksi, jolla vaikuttaa olevan epätoivoinen ihastus nuoreen kouluttajaansa. Kaksikolla on ollut hetkensä, mutta varajohtaja on täynnä salaisuuksia.


Morgassa Joshua Vadrynnin poika on pitänyt kovaa kuria morgalaisten parissa. Suurin osa elää pelossa johtajan tyrannian alla, hän on luvannut jokaisen häntä uhmaavan joutuvan teloitettavaksi. Johtaja unelmoi valtansa laajentamista toisten heimojen alueille, ja on sen kannalta saanut seuraajia. Johtaja on määrännyt taistelukoulutuksen normaalia tiukemmaksi ja rankemmaksi - joitain alokkaita jopa kuolee harjoituksissa. Rakentajat vahvistavat linnaa ja sitä ympyröiviä muureja, ja takovat kovaa vauhtia haarniskoja ja miekkoja.


Glacinassa vaarallinen tauti on alkanut levitä, se on ansainnut jo kymmeniä kuolonuhreja. Tautia nimitetään "Keltarutoksi", keltaisten ulkonevien näppyjen mukaan joita ilmestyy kasvoille ja kämmenille. Grea Juanin tytär ja muut lääkärit yrittävät epätoivoisesti löytää parannuskeinoa, ennen kuin tauti leviää liian pitkälle. Madeleine Kiranin tytär sai koulutettavakseen Angeliah Branin tyttären, mutta molemmat menehtyivät Angeliahin nimityksen yönä. Syytä kuolemaan ei tiedetä, naisten veriset ruumiit oli löydetty seuraavana päivänä heidän leiristään. Jotkut epäilevät, että tenebraelaisilla oli sormensa pelissä.


Veneficiumissa ruokatilanne on todella huono. Sato oli odotettua paljon pienempi, ja riista tuntuu kadonneen. Thomas Ianin poika harkitsee vakavasti avun pyyntöä toisilta heimoilta, mutta itsepäisyytensä myötä ei vielä ole sitä tehnyt. Usea veneficiumlainen arvostelee vanhan miehen hallintoa, ja odottaa hänen väistymistään innolla. He pelkäävät Morgan heimon hyökäävän, eivätkä usko johtajan pystyvän puolustamaan heimoaan. 


Vaeltajista Michael Bladen poika pelasti Rania Roycen tyttären karhun kynsistä, ja heidän tutustuessaan toisiinsa parivaljakko kidnapataan, ja lähetetään taisteluun Tuskien järven vaeltajakylään. Michael julisti johtajan kuolleeksi kannatellen hänen päätään, itse parvekkeella seisten. Kylässä Michael saa tietoa eräältä mieheltä hänen velipuolestaan, jonka sanotaan olevan Corvusan varajohtaja. Pienien ongelmien jälkeen Michael ja Rania lähtevät matkalle kohti Corvusaa. Vaeltajakylissä on muuten ollut rauhaisaa.

Gwathin linnoituksessa asiat ovat sujuneet kuten pitääkin. Resursseja toimitetaan heimoille ja Varjomuurilla partioidaan. Vieraita on ollut normaalia enemmän, ja  viimeisen huoneen vierastalossa varasivat kaksi vaeltajaa, Michael ja Rania. Michael tapasi linnoituksessa vanhan tuttunsa, jolla vaikuttaa olevan jokin synkkä salaisuus. Mies kavuttuaan Varjomuurille näki epäilyttävän hahmon, kuka hän mahtaa olla?

5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page