top of page
  • Writer's pictureKirjailija

5.11.2017 Yhteentörmäyksiä

-Tuotu vanhoilta sivuilta-

Vaikka syksyinen rauha näyttää jatkuvan, heimojen välit kiristyvät huomaamattakin ja ongelmat leviävät heimoissa. Keltarutto tavoittelee uusia heimoja otteeseensa ja Ignacismin levittäjät saapuvat sekoittamaan pakkaa vielä lisää. 


Quercusassa Arisha Rodrickin tytär lähetti sotureita eliminoimaan mutanttisusilauman Muistojen metsästä. He menettivät yhden soturin, ja kaksi loukkaantui vakavasti, mutta muuten selvittiin vähillä vammoilla. Heimolaiset viettivät Syyslaulun juhlaa perinteiseen tapaan rauhallisissa tunnelmissa, sillä mitään erikoisempaa juhlassa ei tapahtunut. Damariza Brandonin tytär selvittelee perhesuhteitaan, ja yrittää samalla pärjätä koulutuksessaan. Hänen isällään on meneillään jotakin omituista.


Tenebraessa Jack Eijahin poika on asettanut Morgan rajalle tarkan vartioinnin rajakahakan jälkeen. Ruokaa on myöskin jouduttu säännöstelemään enemmän, sillä se vain vähenee ja vähenee. Lääkärin talolla Sophian hoivissa selvitellään Renin raiskatuksi joutumista, ja ilmenee, että tämä ei voi saada lapsia. Nathania Darrelin tytär luo suhteita muihin alokkaisiin koulutuksensa edistyessä. Syyslaulun juhlaa vietettiin rauhallisissa merkeissä.


Corvusassa heimon ruokatilanne on parempi, sillä he saivat yllättävää avustusta Veneficiumin heimolta. Amber Williamin tytär säästelee ruokaa kuitenkin vielä kaiken varalta, ja Syyslaulun juhlaa vietettiin niukoin antimin. Johtajan erikoiset öiset vierailut jonnekin päättyivät myöskin, eikä hän selittänyt niitä enemmän kenellekään. Heimon elämä on palannut kuitenkin normaalimmaksi nälänhädän helpotuttua. Ingacismi on levinnyt Corvusaan sitä levittävien vaeltajien mukana, mutta samaan aikaan myös keltarutto on levinnyt heimoon.


Morgassa Joshua Vadrynnin poika jatkaa edelleen tyranniaansa. Kultaisen kaartin hampaisiin on joutunut jo monia, jotka ovat salaa yrittäneet saada ihmisiä kääntymään johtajan hampaisiin. Jokaisen kohtalona on ollut kuolema. Sitä pelätessään ihmiset eivät uskalla sanoa mitään johtajaa vastaan, ja heimo elää katkeran pelon alla. Johtaja ei ole huolehtinut lievästä ruokaongelmasta, jonka takia ruoka vähenee jatkuvasti. Syyslaulun juhlaa vietettiin tunnelmaan pääsemättä, eikä kukaan tainnut nauttia juhlasta, paitsi johtaja ja hänen suosiossaan olevat henkilöt. Heimon vanki, Cayden Anthonyn poika, ei ole kertonut johtajalle mitään tietoja, ja näin ollen istuu vankilassa edelleen.


Glacinassa Grea Juanin tytär, ylilääkäri, on joutunut kokeilemaan kaikkea erikoistakin keltaruttoa vastaan. Vähän aikaa sitten hän viimeinkin löysi erään kasvin, jolla saattaa olla edes pieni parantava vaikutus keltaruttoon, mutta vielä ei ole löytynyt ainetta, joka tämän kasvin kanssa parantaisi keltaruttoa tehokkaasti. Lääkärit ovat kuitenkin onnistuneet kasvin avulla hiukan hillitsemään taudin leviämistä. Ignaciouksen seuraajia heimosta löytyy nykyään vaikka kuinka paljon, sillä moni on kääntynyt siihen seuraten ensimmäisiä liittyneitä.


Veneficiumissa Lucius Lorenzon poika jatkaa johtajuuttaan siitä huolimatta, että moni epäilee häntä yhä. Asiaa ei auta, että johtaja tuo maethirin nimeltä Àlywah heimoon hoidettavaksi. Maethirilla huhutaan olevan tärkeää tietoa, mutta Lucius ei ole paljastanut sitä. Àlywahin karkotus ei ole Luciukselle vaihtoehto, vaikka moni sitä vaatiikin, sillä maethir on Luciuksen entinen kihlattu. Lucius kohtaa monta kertaa Alaska Anwarin tyttären, alokkaan, jonka viimeisin tempaus oli tuoda heimoon cervus lemmikikseen. Luciuksen kerrottua hänelle cervusin vaarallisuudesta ja epäsopivuudesta ihmisten lähelle, Alaska karkasi suutuksissaan. Hän kuitenkin palasi leiriin tultuaan järkiinsä, ilman cervusiaan. Morgalaiset kidnappasivat Luciuksen. Ignacismi on myöskin rantautunut heimoon vaeltajien mukana.


Vaeltajien keskuudessa Michael Bladen poika pelasti Rania Roycen tyttären, mutta tämän huonon kunnon takia hänet piti viedä Veneficiumiin hoidettavaksi. Michael tunnisti heimon johtajan, Lucius Lorenzon pojan vanhaksi vaeltajakumppanikseen. Michael ja Rania juhlivat syyslaulun juhlaa, mutta Rania ei enää kestänyt Maethireja ja pakeni metsään. Michael lähti hänen peräänsä.


Varjomuurilla Aviya Ignaciouksen tytär on jatkanut uskonsa levittämistä, mutta se ei ole enää oikein saanut tuulta siipiensä alle. Osa kylmistä Varjomuurilaisista on kuitenkin kääntynyt hänen seuraajikseen, ja muutama vaeltaja, jotka seurasivat Aviyaa Varjomuurille, ovat lähteneet viemään uskonnosta sanaa eteenpäin. Aviya on itse jääny johtamaan uskontoaan Varjomuurille, missä häntä kuitenkin osa katsoo hiukan karsaasti.

2 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page